Citromos-csokoládés szappan
2010. augusztus 13. írta: kreativotlet

Citromos-csokoládés szappan

Tegnap elkészült egy újabb adag szappan, amiben citrom illóolaj, csokoládé és kecsketej van. Sajnos az illatát nem tudom mellékelni.

Jótékony hatással van a citrom a zsíros, pattanásos bőrre, a csokival és a kecsketejjel igazán elkényeztetik a bőrt. Fertőtlenítő, baktériumölő hatása van. Most már egy jó ideje csak a saját készítésű szappanokat használom, és megszűnt a bőrviszketésem, ami még néha testápoló használata után is megvolt.

Egyre jobban élvezem a szappankészítést. A lehetőségek végtelenek, és a konyhámat egyre inkább betöltik a finom illóolajok.

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr332218360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilke 2010.11.10. 17:27:10

Nagyon tetszenek a szappanok. Sajnos Nekem is bőrproblémim vannak, azt írtad, hogy tudnál segíteni szappankészítésben. Egébként a képeidet nézegetve bele is szerelmesedtem a szappanokba. Légíszi segíts! Meg szeretném tanulni! Köszi: Ilke

Kingus83 2010.12.16. 07:58:24

Nekem is nagyon tetszenek a szappanok. hol lehet ezeket megvásárolni? szívesen vennék belőlük.

köszönöm szépen

kreativotlet 2010.12.16. 08:00:17

@Kingus83: Ha megirod, hogy melyikből szeretnél, vagy milyen szappant szeretnél akkor szívesen küldök neked a készletemből.
süti beállítások módosítása