Táska varráshoz ötletek
2011. május 14. írta: kreativotlet

Táska varráshoz ötletek

Összeszedtem egy pár ötletet táskavarráshoz.

Ezeknek a táskáknak a megvarrása nem bonyolult, csak a varrás technikája vagy a díszítés más.

A maradék anyagainkból, vagy akár egy-egy megunt ruhadarabunkból is varrhatunk táskát. Ha elsőre nem úgy sikerült ahogy szeretnénk, akkor sem adjuk fel, mert gyakorolni kell, és előbb utóbb profi munka kerül ki a kezünk alól.

Ha több időt szánunk a díszítésre, (akár kézzel is felgyöngyözhetjük, vagy horgolással, filcből készült apróságokkal is díszíthetjük) akkor igazán különlegessé, egyedivé varázsolhatjuk a táskánkat.

Kisebb-nagyobb táskákat varrhatunk, ajándéknak is kiváló. Kezdhetjük akár egy egyszerű neszeszerrel is, annak az elkészítési módját megtalálod a blogomban.

A neszeszer alkalmas arra, hogy apróságokat tároljunk benne, sminket, aprópénzt, iratokat, egyéb dolgokat, de akár tolltartónak is kiváló.

Egy régi farmernadrágból biztos hogy erős strapabíró neszeszert varrhatunk, farkasfoggal, vagy csipkével díszíthetjük.

 

Jó munkát és ötletelést!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr892902513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása