Egy férfi ing 2. élete
2018. február 02. írta: kreativotlet

Egy férfi ing 2. élete

Bizonyára nem én vagyok az egyetlen akinek a szekrényében vannak kedvenc, de már sohasem használt ruhadarabok.... Vagy kinőttük, kihíztuk, divatjamúlt, csak foglalja a helyet... Ezeknek a daraboknak a kiselejtezésével és egy kis kreatívkodással, új funkciót adhatunk akár egy régi ingnek.

A következő videó megtekintésével megtudjuk hogyan is lehet egy szőnyegünk a fürdőszobába a régi ruhadarabokból.

Szabjuk fel egyforma szélességü csíkokra. A csík szélessége függ attól, hogy milyen vastag anyagról beszélünk. A vékonyabb anyagokat szélesebb, míg a vastagabbakat érdemes vékonyabb csíkokra szabdalni.

Ezután három egyforma vastagságú csíkot fogva fonjuk őket össze. Ha elfogyott toljuk meg, és addig folytassuk a fonatot, amíg el nem éri a kívánt hosszúságot. Bármikor még fonhatunk hozzá.

A végén tekercsbe tekerjük, így a nagyságot is tudjuk ellenőrizni, és a videón látható módon kézzel összevarrjuk.

Az anyagok különböző fajtáitól függ, hogy milyen szőnyeg is készül. Farmerből akár lábtörlőt is csinálhatunk, pamut anyagból fürdőszobai kilépőt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr6113628284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása