Horgolt sál
2011. március 21. írta: kreativotlet

Horgolt sál

Nem olyan régen csatlakoztam a közelben működő horgoló körhöz. Sok mindent tudunk tanulni egymástól. Mindig vannak új ötletek, minták.

A múlt héten egy dekoratív sál elkészítését tanultam meg. Nem igazán nyakmelegítő, de nagyon jól mutat. Tetszőleges méretűre lehet elkészíteni.

A következőképpen kell horgolni. Felveszünk kb. 200-250 szemet, attól függően, hogy milyen hosszúságúra szeretnénk. Aztán a következő sorban minden egyes láncszembe 3 db egyráhajtásos pálcát horgolunk. A következő sorba, minden egyes láncszembe 2 db egyráhajtásos pálcát horgolunk, a következő sorba minden egyes szembe 2 db egyráhajtásos pálcát horgolunk ... és ezt addig folytatjuk, amíg el nem értük a kívánt szélességet.

Jó munkát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr412760324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása