Behúzott gombok
2011. március 24. írta: kreativotlet

Behúzott gombok

Mindig jól jön egy-két behúzott gomb.

Nem csupán gombolásra lehet használni, hanem díszítő elemként is. Horgolt vagy selyem virág közepére is varrhatjuk, aztán táskára, neszeszerre dísznek, vagy akár ékszert is készíthetünk belőle. Ha a hátoldalán található műanyag (vagy fém) fület eltávolítjuk róla, akkor felragaszthatjuk egy gyűrű alapra, vagy fülbevaló alapra, és máris kész az ékszerünk. Vagy akár kitűző alapot is ragaszthatunk a hátoldalára. Ha szeretnél behúzott gombot, de nem tudod hogyan juthatsz hozzá, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, mert kérésre több méretben és színben tudok készíteni.

Ide tudsz levelet írni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr822767505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamy16 2011.08.18. 15:35:54

A gyűrű és fülbevaló alapot a hobbiboltokban be lehet szerezni?

kreativotlet 2011.08.18. 15:39:35

@Tamy16: Igen, de nemsokára nyílik a webáruházam, és akkor az itt található ötletekhez alapanyagokat is be lehet szerezni.
süti beállítások módosítása