Levendulás szappan
2010. augusztus 12. írta: kreativotlet

Levendulás szappan

Elkészült az újabb szappan. Levendula virágokkal és levendula illóolajjal.Nagyon finom illata van. Fő alkotóeleme az olívaolaj. Csak kizárólag természetes növényi zsírokból készült. A házi készítésű növényi szappanokat nyugodtan használhatják érzékeny bőrüek is, szükségtelenné válik a testápoló. Több visszajelzés is érkezett, és a saját tapasztalat is azt mutatja, hogy nem viszket a bőröm a saját készítésű szappanok használata után.

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr32216220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viki vagyok 2010.09.24. 20:58:32

Szia!

Csodás színe lett a levendulás szappanodnak! Csak ámulok és bámulok! Mivel színezted ilyen lilára, ami nem barnult meg a lúgtól? Én is nagyon szeretnék már levendulás szappant, de még nem találtam meg a megfelelő színezőt hozzá...
Válaszodat előre is köszönöm!
szia
Viki

kreativotlet 2010.09.24. 21:09:02

@Viki vagyok: Szia Viki!
Szóval ételszínezékkel próbálkoztam. Még régebben rendeltem Amerikából és ez egy zselészerű anyag, gondoltam kipróbálom... a sötétlila ilyen lett a lúg hatására.

Viki vagyok 2010.09.25. 18:12:18

Szia!

Hű, akkor ez az ételfesték dolog működik!:-) Ki fogom próbálni én is. Rengeteg amerikai webáruházat megnéztem már, ahol színezőket lehet kapni, meg illatokat, de olyan drága a posta, hogy nem igazán éri meg onnan rendelni. Pedig nagyon sok mindent bepakoltam a kosaramba, de a posta még így is háromszorosa volt a termékek árának, úgyhogy fájó szívvel, de le kellett mondanom róla. De nagyon köszönöm a segítséget, akkor megpróbálom ételfesték vonalon is a keresést, hátha így sikerül!:-)

szió
Viki

kreativotlet 2010.09.25. 21:34:17

@Viki vagyok: Ha valami jó forrást találok akkor majd megírom.
süti beállítások módosítása