Tojásfestés körömlakkal
2019. április 09. írta: kreativotlet

Tojásfestés körömlakkal

 Tojásfestés. Ilyet nem csinálunk bármikor, csak húsvét előtt..... már ha csinálunk. Mivel nagyon sokféle csokitojást lehet kapni, simát, töltöttet, mindenféle ízesítéssel, csokinyuszit... stb.

De ha kreatívkodni is akarsz, és ajándékba adni egyedileg festett tojásokat, vagy csak dekorációnak kirakod az asztalra, akkor hoztam egy videót, amiből megtanulhatod, hogyan tudsz körömlakkal tojást festeni.

Van otthon maradék, nem használt lakkod? Akkor  most felhasználhatod! Ha túl sűrű, akkor előtte érdemes felhigítani egy kicsit.

Tegyél egy tálkába vizet, és aztán cseppents bele különböző színű körömlakkokat... a következő színt mindig az előző szín közepébe cseppentsd. Aztán döntsd el milyen színesre szeretnéd. Ha ugy gondolod, hogy megfelelő a színösszeállítás, akkor egy fogpiszkálóval a videón is láthatóm módon húzgálj bele óvatosan... belülről kifelé, illetve kívűlről befelé.

Aztán egy kesztyűvel, hogy ne ragadjon  a maradék a kezedre óvatosan mártsd bele a tojás egyik felét.... és a minta ráragad...

Ha a másik oldalra is szeretnél, akkor ugyanígy járj el még egyszer.

Kísérletezz!

Jó szórakozást!

 

 

Amennyiben elnyerte a tetszésedet, kövesd a blogot, hogy a többi ötletről is értesülj, illetve lájkold a facebook oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr8014752103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása