Ajakápoló készítése házilag
2010. október 06. írta: kreativotlet

Ajakápoló készítése házilag

Most, hogy beköszöntött a hűvösebb idő, eljött az ajakápolók ideje is. Nekem a gyerekek elég sokat elhasználnak, és ebből lett elegem. Sajnos a bolti ajánkápolók függőseget okoznak, vagyis nem igazán tudsz róla leszokni, állandóan használni kell. Már tavaly is saját készítésű ajakápolót használtunk, ami sokkal tartalmasabb volt, mint bolti társai. Mivel tudom, hogy ezekbe mit teszek bele, ezért számomra teljesen megbizható, nincs benne semmi káros anyag.

Ime egy recept:

 

Kókuszos ajakápoló

4 gr kókuszolaj

3,5 gr jojobaolaj

4 gr méhviasz

1 gr sheavaj

Az olajokat a méhviasszal együtt meleg vízfürdőben melegítjük, míg a méhviasz elolvad. Ekkor levesszük a tűzről, és eloszlatjuk benne a shea vajat. Ajakápoló tokba töltjük és legalább egy óráig nem nyúlunk hozzá.

A hozzávalókat itt tudod megvásárolni.

 

Karácsonyi ajándéklistádra is felirhatod, mert biztos örülnek majd neki, és nem kerül sokba, de viszont az értéke annál nagyobb.

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr772349916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása