Farmer ujrahasznositás 1.
2017. augusztus 02. írta: kreativotlet

Farmer ujrahasznositás 1.

A farmer örök divat. De persze itt  is évről-évre változik, hogy a szűkszárú, vagy a bőszárú éppen a menő. A régebbi fazonok, a divatjamulták ott lapulnak a szekrénybe, sajnáljuk kidobni, főleg ha a kedvenc ruhadarabunk volt. Jönnek az ujabb anyagok, már a vastagabb farmerek nem olyan kényelmesek, mint a sztrech, vékonyabb anyagból készült nadrágok.

Valahogy ujra kell hasznositani őket,  a táska varrás az egyik ilyen hasznositási mód. Összegyűjtöttem pár videót, amiben lépésről-lépésre bemutatja az alkotó, hogy hogyan is tudod te is megcsinálni.

Nos, nincs más hátra, mint körbenézni a szekrényekben, vagy elmenni egy jó turkálóba, és megkeresni a megfelelő farmert az ujrahasznositáshoz.

Jó munkát!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr4912709190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása